Web Analytics Made Easy - Statcounter

جویبان با بیان این‌که تخفیف واردات ارزی برای مرزنشینان عضو تعاونی مرزنشینی در نظر گرفته شده، گفت: برای سال جاری سهمیه ارزی واردات برای مرزنشینان خراسان‌جنوبی به ازای هر نفر 100 دلار تعیین شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ الیاس جویبان معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با خاورستان، در خصوص کارت الکترونیک مرزنشینی، اظهار کرد: مرز نشینان دو گروه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:مرزنشینانی که در شعاع 30 کیلومتری هستند از عوارض فروش سوخت استفاده می‌کنند.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌جنوبی بیان کرد: مرزنشینانی که در شعاع 30 کیلومتری هستند و عضو تعاونی‌های مرزنشینی شهرستان یا بخش محل زندگی‌شان هستند می‌توانند از سهمیه ارزی واردات استفاده کنند.

جویبان عنوان کرد: برای سال جاری سهمیه ارزی واردات برای مرزنشینان خراسان جنوبی به ازای هر نفر 100 دلار است.

وی اظهار کرد: هر مرزنشینی تا سقف 100 دلار سهمیه ارزی دارد که تعاونی مرزنشینی می‌تواند برای 42 قلم کالایی که امکان واردات دارد تخفیف ارزی بگیرد.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌جنوبی گفت: برای اقلام خوراکی 100 درصد و اقلام غیر خوراکی 50 درصد تخفیفات تعرفه واردات در نظر گرفته شده است.

جویبان اظهار کرد: واردات 42 قلم کالا، توسط تعاونی مرزنشینی برای اعضای تعاونی انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در خراسان‌جنوبی حدود 57 هزار خانوار دارای کارت الکترونیک مرزنشینی هستند.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌جنوبی در مورد عضو بودن مرزنشین‌ها در تعاونی مرزنشینی، تصریح کرد: هر تعاونی مرزنشین یک دستگاه کارت خوان دارد که این دستگاه برای کارت الکترونیک مرزنشینی فعال شده است و مرزنشین با کشیدن کارت از دستگاه کارتخوان عضو تعاونی مرزنشینی می‌شود.

جویبان خاطرنشان کرد: مرزنشین برای عضو بودن در تعاونی مرزنشینی مبلغی به عنوان حق عضویت پرداخت نمی‌کند و اگر مبلغی به عنوان هزینه ثبت‌نام دریافت شود توسط دفتر پیشخوان دریافت خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان جنوبی کارت الکترونیک مرزنشینی تعاونی مرزنشینی تعاونی مرزنشین برای مرزنشینان سهمیه ارزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۶۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی

به گزارش گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ رضا روشن ضمیرگفت: سه هزار و ۶۰۰ خانوار عشایری استان کوچرو هستند که ۲ هزار خانوار از این دامداران، زمستان را در استان گلستان گذرانده و اکنون در حال جابه جایی به مناطق ییلاقی خراسان شمالی هستند، هزار و ۶۰۰ خانوار عشایری استان هم در داخل استان کوچروی دارند.
وی با بیان اینکه عشایر استان مکلف هستند مناطق قشلاقی استان گلستان را تا نیمه اردیبهشت ماه ترک کنند، افزود: برخی عشایر به صورت سنتی کوچ می‌کنند که این جابه جایی یک ماه تا بیش از ۴۰ روز طول می‌کشد و برخی هم به صورت مکانیزه کوچ می‌کنند که زمان کمتری در راه هستند.
روشن ضمیرگفت: برخی عشایر استان نیمه کوچرو و در جوار مناطق روستایی مستقر هستند و تابستان به مناطق ییلاقی اطراف کوچ می‌کنند که شمار این دامداران ۲ هزار و ۵۰۰ خانوار است.
وی با بیان اینکه در این زمینه تمهیدات لازم با نیروی انتظامی و پلیس راه انجام شده است، گفت: ناوگان مورد نیاز برای آبرسانی سیار به عشایر در مسیر کوچ انجام و آب مورد نیاز عشایر و دام‌ها تامین می‌شود.
مدیرکل امور عشایر خراسان شمالی با اشاره به اینکه دام عشایر، پیش از کوچ علیه بیماری‌های مختلف مایه کوبی می‌شوند افزود: همچنین آرد مورد نیاز عشایر پیش از کوچ تامین شده و علاوه بر آن در مناطق ییلاقی هم آرد مورد نیاز توزیع می‌شود.
عشایر خراسان شمالی ۶۰۰ هزار واحد دامی در اختیار دارند و ۹۰ درصد درآمد آنان وابسته به دام است و مابقی از از محل تولید صنایع دستی، جمع آوری گیاهان دارویی و زراعت و باغداری تامین می‌شود.

دیگر خبرها

  • دومین مانور انتخابات الکترونیک در شیراز برگزار شد 
  • حجم تجارت خارجی ایران در سال قبل ١۴٠ میلیارد دلار بود
  • افزایش حجم تجارت خارجی ایران نسبت به سال گذشته
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • حمایت بهزیستی از ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چندقلو
  • آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی
  • ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • مراکز تفریحی و گردشگری لرستان برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد