Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: کمال حسین‌پور درباره انتقال اجساد خانواده «ایران‌نژاد» که چندی پیش در حین مهاجرت به خارج از کشور در آب‌های کشور فرانسه غرق شدند، گفت: متاسفانه در روز‌های گذشته خانواده پنج نفره ایران‌نژاد در آب‌های «کانال مانش» جان خودشان را از دست دادند که تا امروز اجساد ۴ نفرشان شناسایی و پیدا است، اما هنوز پیکر کودک خردسال‌شان شناسایی و پیدا نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایلنا، نماینده سردشت در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: از روز اول بنده عنوان نماینده مردم سردشت به این مسئله ورود و با معاون وزارت خارجه و کنسول ایران در فرانسه تماس گرفتم و برای بازگشت اجساد صحبت کردم که بسیار از این موضوع استقبال کردند و از همان لحظه اقدامات خودمان را آغاز کردیم.

وی خاطرنشان کرد: در وهله اول پلیس فرانسه هویت این افراد را نداد، ما از طریق ایران و آشنایان این خانواده در خارج از کشور مدارک را فرستادیم و هویت‌شان مشخص شد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که وزارت امور خارجه از همان روز اول عنوان کرد که حاضر به هرگونه همکاری برای انتقال این اجساد به ایران است، اظهار داشت: نخستین بحثی که ابتدا مطرح شد، هزینه بالای انتقال اجساد به داخل کشور بود که خانواده این عزیران در ایران توانایی پرداخت این هزینه را نداشتند برای همین با استاندار آذربایجان غربی که باید از زحمات‌شان در این خصوص تقدیر و تشکر کرد به همراه وزیر راه و شهرسازی صحبت کردیم که دولت دستور داد از طریق ایران ایر با هزینه خودش انتقال اجساد به کشور صورت گیرد و وزارت امورخارجه هم خبر داد که کار‌ها در حال پیگیری است.

وی تاکید کرد: هزینه پرواز را دولت ایران متقبل شده است، وزارت خارجه همه اقدامات را انجام داده است و هیچ مشکل قانونی و مالی وجود ندارد. تنها موردی که در این میان وجود دارد، اختلاف میان خانواده آقا و خانم متوفی است که بر سر محل دفن دارند که امیدوارم هرچه زودتر این اختلاف هم برطرف شود و پیکر این عزیزان به کشور بازگردد.

حسین‌پور درباره این‌که گفته می‌شود اگر بازارچه‌های مرزی کشورمان احیا شود، می‌توانیم از مهاجرت‌ها جلوگیری کنیم، بیان کرد: اقدام خوبی که دولت اخیراً انجام داد بحث فعال کردن کارت‌های مرزنشینی بود که با تلاش آقای شهریاری استاندار آذربایجان صورت گرفت.

وی با بیان این‌که ۲۰ هزار کارت مرزنشینی در پیرانشهر و سردشت فعال شده است، گفت: با کارت‌های مرزنشینی ۱۰۰ قلم کالای خاص را برای واردات از مرز‌های «کیلی سردشت و تمرچین پیرانشهر» می‌توان وارد کرد این اقلام را اگر تاجری و یا هر شخص دیگری وارد کند، توسط این کارت‌های مرزنشینی به واسطه یک خانواده ۴ نفره که دارای این کارت هستند می‌تواند ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان تخفیف بگیرد که بسیار خوب است.

نماینده سردشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هنوز دو مرز «قاسم رش و اشکان» تعطیل هستند که اگر واقعا وزارت کشور و دستگاه‌های امنیتی تصمیم بگیرند که این مرز‌ها هم بازگشایی شوند، در زمینه اشتغال کمک بسیار شایانی به شهرستان سردشت شده است.

وی تاکید کرد: هنگامی که جوانی در این بازارچه‌ها برایش کاری ایجاد شود و درآمد داشته باشد که به واسطه آن زندگی تشکیل دهد، قطعا از بیکاری به یک کشور دیگر مهاجرت نخواهد کرد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: سردشت پناهجویان ایرانی نماینده مجلس نماینده سردشت وزارت خارجه دولت صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۶۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد برای مقابله با ریزگردها

پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در اقدامی نوآورانه برای مبارزه با پدیده مخرب ریزگردها همسو با اجرای مسئولیت‌ اجتماعی، طرح کشت تحقیقاتی و پایلوت ۱۰ هزار بوته گیاه کاپاریس در منطقه پیرامون را انجام داد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی گاز ایران، این طرح که با هدف مقابله با ریزگردها اجرا شده، نشان‌دهنده تلاش‌های مستمر پالایشگاه برای استفاده از راهکارهای نوآورانه محیط‌زیستی به‌منظور بهبود شرایط اکولوژیک منطقه است.

گیاه کاپاریس به‌دلیل تحمل زیاد در برابر خشکی و شوری، به‌عنوان گزینه‌ای ایدئال برای کاشت در مناطق بیابانی و خشک انتخاب شده است. این گیاه نه‌تنها در مقابله با ریزگردها مؤثر است، بلکه به‌دلیل داشتن خواص دارویی، می‌تواند به‌عنوان یک منبع درآمد پایدار برای کشاورزان منطقه نیز عمل کند.

موفقیت این طرح می‌تواند الگویی برای دیگر مناطق شهرستان سرخس باشد و گامی بزرگ برای حفاظت محیط‌زیست و توسعه پایدار تلقی شود. امید است با توسعه این نوع کشت‌ها، شاهد کاهش قابل توجهی در مشکلات ناشی از ریزگردها در منطقه باشیم.

دیگر خبرها

  • پیکر معلم شهید حجت‌اله یوسفیه پس از ۳۹ سال به ایران بازگشت
  • سرپرست وزارت اقتصاد در دولت احمدی‌نژاد: باجناقم از من شاکی است که چرا برای او وام جور نکردم
  • گور‌های جمعی، مکان‌هایی که ابعاد نقض حقوق شهدای غزه را افشا می‌کند
  • مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی: اقدام‌های فرهنگی باید امیدآفرین باشد
  • اقدام پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد برای مقابله با ریزگردها
  • گزارش تکان‌دهنده نهاد فلسطینی از جنایات اسرائیل | از بریدن سر، دست، پا و شکم و درآوردن لباس شهدا تا دفن آنها در زباله‌ و...
  • گزارش تکان‌دهنده نهاد فلسطینی از جنایات اسرائیل/ از مثله کردن شهدا تا دفن آنها در زباله‌
  • واردات خودرو‌های کارکرده در انتظار ابلاغ دولت به وزارت صمت
  • ◄ فهرست 50 اقدام بسیار مهم وزارت راه و شهرسازی از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون
  • با موافقت رهبر انقلاب؛ حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد